Woont u in regio Blokker, Zwaag, Hoogkarspel of Hoorn en zoekt u een fysiotherapeut die u kan helpen omgaan met kanker en met de klachten die hierbij horen? Bij Fysiotherapie Blokker hebben we hiervoor een specialistische behandeling, hiervoor kunt u terecht bij onze oncologie fysiotherapeut. Deze oncologische fysiotherapie kunt u volgen voor, tijdens of na de chemokuur. Zoals bij al onze behandelingen kijken we natuurlijk naar uw persoonlijke situatie en wat u graag wilt bereiken met de fysiotherapie.

Klachten bij kanker

Er zijn veel soorten kanker en de klachten hiervan lopen uiteen, net als de behandeling ervan. Vaak heeft de behandeling ingrijpende gevolgen voor uw leven, zeker als u ook chemo moet ondergaan. Hierdoor gaat uw conditie erg achteruit en kunt u last krijgen van zenuwuitval.

Dit kan ervoor zorgen dat uw leven grotendeels stil komt te liggen. Werken lukt bijvoorbeeld niet meer, en af en toe leuke dingen doen misschien ook niet. Daar is namelijk energie voor nodig en met een conditie die zo hard achteruit gaat is dat moeilijk.

Behandeling bij kanker

De hoofdbehandeling van kanker vindt natuurlijk plaats in het ziekenhuis, maar een oncologie fysiotherapeut kan wel hulp bieden ter ondersteuning om zo sterk mogelijk te zijn en blijven. Zo kunt u alvast uw conditie trainen voordat u aan de chemotherapie begint, of deze op peil houden tijdens de kuur. Als de behandeling achter de rug is kunt u met fysiotherapie sneller herstellen. Wij zorgen ervoor dat u uw lichaam weer leert kennen en vertrouwen, want dit verandert vaak door een behandeling tegen kanker. Samen met uw fysio ontdekt u wat u wel en niet kunt en bouwt u weer meer conditie op.

Maak kennis met ons team

In onze fysiotherapiepraktijk werken we met een klein en hecht team, ieder heeft zijn of haar eigen specialisaties. We overleggen veel met elkaar en met andere zorgverleners. Ook doen we regelmatig cursussen. Dit om u de best passende behandeling te kunnen geven voor uw klacht. In de praktijk streven we ernaar om een gezellige, warme sfeer te bieden. Wilt u meer weten over wie wij zijn? Kijk dan op onze medewerkerspagina.

Afspraak maken

Als u in regio Blokker, Zwaag, Hoogkarspel of Hoorn woont bent u bij ons aan het juiste adres voor een fijne fysiotherapeut. Maak meteen een afspraak door te bellen naar 0229-240695, of vraag om teruggebeld te worden via ons contactformulier.

Back To Top