Oefengroep en individuele behandelingen voor mensen met COPD, astma en hyperventilatie

Voor deze klachten maken wij gebruik van speciale doelgerichte oefenprogramma’s die bestaan uit ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, spierversterkende oefeningen en conditietraining. Wij hebben hiervoor een gespecialiseerde fysiotherapeut in dienst.

Looptraining voor etalagebenen (claudicatio intermittens)

Claudicatio intermittens is een aandoening van de bloedvaten in de benen die tijdens het lopen pijn, kramp of een moe gevoel geven. Looptraining heeft hierop een fantastisch effect. De pijn vermindert en u kunt al snel veel verder lopen. Fysiotherapie voor deze klachten wordt vergoed vanuit de basis verzekering.

Leefstijlinterventie

Kampt u met klachten door overgewicht? Lukt het u niet om hier zelf mee aan de slag te gaan? Wellicht is het SLIMMER programma iets voor u. Het SLIMMER programma staat voor Coachen op Leefstijl. Het is een gecombineerde leefstijlinterventie (GLI), bedoeld voor mensen met (ernstig) overgewicht. De kosten voor het programma worden vergoed vanuit de basisverzekering.

Fysiotherapie bij kanker

Wij zijn lid van onconet en bieden een op maat gemaakt trainingsprogramma aan waarmee u snel weer in balans bent.

Valtraining

Valt u veel?  Of loopt u erg onzeker? Hier is vaak wat aan te doen. Middels een op maat gemaakt oefenprogramma zorgen wij er voor dat uw balans beter wordt en u minder valt. Dit kan zowel individueel als in een groep.

Fitnessgroep op medische indicatie voor ouderen

Iedereen kan sporten om zo fit mogelijk te blijven. Wij bieden een individueel gericht oefenprogramma aan in kleine groepen in onze fitnesszaal.

Kinderfysiotherapie bij u thuis voor baby’s

Kleine kinderen zijn vaak op hun best in hun eigen omgeving. Onze kinderfysiotherapeut heeft doordat zij 13 jaar in het ziekenhuis heeft gewerkt met vooral hele jonge kinderen veel ervaring en deskundigheid in huis. Zij komt op verwijzing van de huisarts of de kinderarts bij u thuis langs als uw kindje extra hulp nodig heeft bij het leren rollen, zitten, staan en lopen.

Back To Top