Ons praktijkpand beschikt over 4 behandelkamers en een ruime oefenzaal met trainingsapparatuur.

Onze betrokken fysiotherapeuten doen een adequaat onderzoek naar de klacht en stellen met u samen een behandelplan op. Vervolgens doen we er alles aan om uw klachten zo snel mogelijk te laten verminderen.

Kennis

In een informele omgeving bieden wij u een uitdagende en afwisselende behandeling. Onze collegae hebben allen een specialisatie die wij in het voordeel van de patiënt inzetten. We weten zodoende welke fysiotherapeut het beste past bij welke behandeling. Ook kunt u zelf uw persoonlijke voorkeur uitspreken.

Buiten de praktijk zijn we vertegenwoordigd in verschillende (kennis)netwerken en volgen wij bijscholing. Dit alles om op de hoogte te blijven van de huidige trends en om onze deskundigheid te vergroten. Zo kunnen we u zo goed mogelijk van dienst zijn, zowel nu als in de toekomst.

Zonder verwijsbriefje naar de fysiotherapeut

U kunt rechtstreeks naar de fysiotherapeut. U hebt dus geen verwijsbriefje nodig van de huisarts. Dat heeft voordelen. U komt namelijk direct bij de juiste behandelaar terecht en kunt meteen aan uw herstel gaan werken. Wij zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen. Bij twijfel verwijzen wij u naar uw huisarts.

Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Aanmelden

Wanneer u zich aanmeldt voor fysiotherapie, kijken wij eerst samen met u bij welke fysiotherapeut u het beste terecht kunt. Wij kijken met u naar uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met behandeling, adviezen en oefeningen zorgen wij ervoor dat u weer beter kunt bewegen. Zo haalt u uit het leven wat erin zit.

Back To Top