Hallo, ik ben Zoë van Lith en sinds 2022 werkzaam bij Fysiotherapie Blokker.

Ik ben in juni 2022 afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens stages in mijn studie heb ik verschillende specialisaties van fysiotherapie gezien zoals: kinderfysiotherapie en de geriatrische revalidatie. Tevens heb ik de minor Kind Paramedisch gevolgd op de Hogeschool van Amsterdam.

De geriatrische revalidatie waar patiënten gezien worden met een CVA, fracturen en dementerende ouderen sprak mij het meest aan tijdens de opleiding Fysiotherapie. In de zomer van 2022 heb ik als vakantiebaan een zomerwaarneming gedaan in de geriatrische revalidatie. In de toekomst wil ik graag meer leren over geriatrische fysiotherapie.

In september 2022 start ik met de cursus gecombineerde leefstijl interventie wat moet zorgen voor een gezonde verandering in gedrag op de lange termijn. Dit wordt aangepakt middels een combinatie van voeding, beweging en gedragsverandering.

Belangrijkste vind ik dat de persoon achter de aandoening gehoord wordt. Ik help u graag in de praktijk om u hulpvragen te beantwoorden en samen te kijken wat de beste behandeling is om plezier in bewegen weer terug te krijgen.

BIG-registratienummer: 69931581104

Back To Top