Ik ben in 1999 afgestudeerd als fysiotherapeut. Daarna heb ik 4 jaar gewerkt in verschillende particulieren praktijken in Zwitserland en Nederland. Vanaf  2004 tot september 2017 ben ik werkzaam geweest in het Westfriesgasthuis waar ik zowel kinderen als volwassenen heb behandeld.

In 2006 ben ik afgestudeerd als kinderfysiotherapeut. In augustus 2015 ben ik aan het werk gegaan bij Fysiotherapie Blokker.

De afgelopen 13 jaar heb ik in het ziekenhuis veel ervaring opgedaan met zuigelingen, jonge kinderen en kinderen met psycho-somatische klachten.
Ook heb ik uitgebreide ervaring op het gebied van revalidatie van neurologische problemen bij volwassenen zoals bijvoorbeeld na hersen-infarcten, niet aangeboren hersenletsel, spierziektes en aandoeningen aan de zenuwbanen.

Het leukste aan mijn vak vind ik plezier in bewegen en plezier tijdens oefenen. Waardoor het leuk wordt om een bepaalde vaardigheid (weer) aan te leren. Want soms kost het tijd om een vaardigheid te leren. Maar waar een wil is is een weg. Ik hoop dat ik met u samen kan zorgen dat u of uw kind een bewegingsvaardigheid (weer) zo goed mogelijk aanleert.

BIG-registratienummer: 89051935604

Back To Top