Hoi, ik ben Kalijn. Eind 2019 heb ik de post HBO-opleiding tot leefstijlcoach aan het CAM-instituut afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam als leefstijlcoach en ontwikkel ik mij verder op het gebied van coaching (NLP-opleiding) en een gezonde leefstijl (opleiding tot Allround wandeltrainer en workshop duurzame en gezonde voeding). Ik bied binnen de praktijk het CooL-programma voor mensen met (ernstig) overgewicht aan. Hier leert u hoe u op een gezonde manier kunt afvallen en weer lekker in u vel kunt zitten.

Als leefstijlcoach is mijn doel om u te ondersteunen bij het ontwikkelen van een leefstijl waar u zich goed bij voelt. Dat doe ik door goed naar u te luisteren en samen te onderzoeken wat uw echte behoefte is. Vervolgens komen we tot concrete oplossingen. U verandert stapsgewijs op een manier die helemaal bij u past, zodat u uw gezondere leefstijl op lange termijn kunt blijven volhouden.

Het leukste aan het werk als leefstijlcoach vind ik om telkens weer te ontdekken dat ieder mens uniek is en net weer een andere aanpak nodig heeft. Maar dat we onderliggend allemaal hetzelfde wensen: namelijk een leven waar we van kunnen genieten!

Back To Top