Hallo, ik ben Dimara en sinds 2018 werkzaam bij Fysiotherapie Blokker/Kinderfysiotherapie West-Friesland. Tijdens mijn bachelor opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam heb ik steeds meer passie ontwikkeld voor het werken met kinderen. Daarom ben ik in 2019 gestart met de masteropleiding tot Kinderfysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht, die ik succesvol heb afgerond. Werkervaring heb ik, naast mijn werk in de praktijk, opgedaan in het Wilhelmina Kinderziekenhuis en Rijndam Revalidatie.

Als kinderfysiotherapeut behandel ik een breed scala van problemen, van problemen in de motorische ontwikkeling bij zuigelingen/peuters tot sportblessures bij jongeren. Daarnaast zie ik veel jongeren met chronische pijnklachten en vermoeidheid. De wisselwerking tussen lichaam en geest staat daarbij voorop, wat altijd weer voor nieuwe uitdagingen zorgt. Op een nuchtere en plezierige manier probeer ik samen met het kind een plan op te stellen om weer volledig naar school te kunnen of bijvoorbeeld een sportactiviteit op te kunnen pakken.

Naast mijn werkzaamheden voor de praktijk ben ik ook commissielid voor de beroepsvereniging Kinderfysiotherapie en zet ik me met veel plezier in voor de verdere ontwikkeling van ons vak.

BIG-registratienummer: 29923560604

Back To Top